• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Welzijn

In Kulturhus de Nieuwhof zijn tal van mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Kulturhus de Nieuwhof heeft haar eigen sfeer en karakter en is uitnodigend voor jong en oud, voor individuen en voor gezelschappen. Er worden allerlei initiatieven ontplooid voor en door burgers van Westervoort. In Kulturhus de Nieuwhof kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, een vraag, een dienst of zomaar een kop koffie.

 

 

Het verbinden van mensen is voor ons van groot belang. In dit kader organiseren en faciliteren we iedere maand het Eetcafé (eerste dinsdag van de maand om 17.30 uur) en de Aanschuiftafel (tweede dinsdag van de maand om 12.30 uur), de Bingo (4e zaterdag van de maand om 19.30 uur), wordt er wekelijks Linedance georganiseerd (woensdagochtend om 10.00 uur) en Meer Bewegen voor Ouderen (dinsdagmiddag om 16.00 uur). Daarnaast bent u ook van harte welkom bij de kaarmiddag van de SESO (donderdagmiddag 14.00 uur). Voor data en bijzonderheden zie onze agenda.

 

 

Iedereen is welkom in Kulturhus de Nieuwhof; ouderen, jongeren, mensen met een beperking. In het algemeen stimuleren we mensen tot persoonlijke ontwikkeling, sociaal contact en een actieve deelname aan de samenleving.

 

 

Welzijns participanten in De Nieuwhof

 

CNV Belastingservice

Diëtistenpraktijk Hartenvijf

Goed voor elkaar team Westervoort

STMG

STMR Maatschappelijk werk / Sociaal Raadslieden

VGGM Consultatiebureau