• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Welzijn

In het Kulturhus Westervoort, locatie de Nieuwhof, zijn er tal van mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. De Nieuwhof heeft haar eigen sfeer en karakter en is uitnodigend voor jong en oud, voor individuen, maar ook voor  gezelschappen. Er worden allerlei initiatieven ontplooid voor burgers van Westervoort. In De Nieuwhof kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, een vraag, een dienst of zomaar een kop koffie.

 

 

Het verbinden van mensen is voor ons van groot belang. In dit kader organiseren en faciliteren we iedere maand de Aanschuiftafel. (Dit is iedere tweede dinsdag van de maand), maar bent u ook van harte welkom bij de SEZO kaartclub, die iedere donderdagmiddag georganiseerd wordt of een ochtend Line Dancing (iedere woensdagochtend). Voor data en bijzonderheden zie onze agenda.

 

 

Iedereen is welkom in ons Kulturhus; ouderen, jongeren, mensen met een beperking. Voor de groep mensen met een beperking faciliteren we in samenwerking met maatschappelijke organisatie Siza naast leer/werkplekken, tevens activiteiten in het kader van Dagbesteding activering. Algemeen stimuleren we mensen tot persoonlijke ontwikkeling, sociaal contact en een actieve deelname aan de samenleving.

 

 

Welzijns participanten in De Nieuwhof

 

CNV Belastingservice

Diëtistenpraktijk Hartenvijf

Goed voor elkaar team Westervoort

STMG

STMR Maatschappelijk werk / Sociaal Raadslieden

VGGM Consultatiebureau