• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Welzijn

In Kulturhus de Nieuwhof zijn tal van mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Kulturhus de Nieuwhof heeft haar eigen sfeer en karakter en is uitnodigend voor jong en oud, voor individuen en voor gezelschappen. Er worden allerlei initiatieven ontplooid voor en door burgers van Westervoort. In Kulturhus de Nieuwhof kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, een vraag, een dienst of zomaar een kop koffie.

 

 

Daar waar mensen samen komen gebeurd iets. Samen brengen en werken staat bij ons centraal. Er is echter ook aandacht voor het individu. Wij organiseren en faciliteren iedere maand het Eetcafé (eerste dinsdag van de maand om 17.30 uur) en de Aanschuiftafel (tweede dinsdag van de maand om 12.30 uur), de Bingo (4e zaterdag van de maand om 19.30 uur), wekelijks  is er Linedance (woensdagochtend om 10.00 uur) en Meer Bewegen voor Ouderen (dinsdagmiddag om 16.00 uur). Daarnaast bent u ook van harte welkom bij de kaartmiddag van de SESO (donderdagmiddag 14.00 uur). Voor data en bijzonderheden zie onze agenda.

 

 

Iedereen is welkom in Kulturhus de Nieuwhof; ouderen, jongeren, mensen met een beperking. Wij stimuleren mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, sociaal contact en een actieve deelname aan de samenleving.

 

 

participanten in De Nieuwhof

 

 

CNV Belastingservice

Diëtistenpraktijk Hartenvijf

STMG

STMR Maatschappelijk werk / Sociaal Raadslieden

VGGM Consultatiebureau