• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Smakelijk@De Nieuwhof

Wilt u rustig genieten, een krantje lezen of bijkletsen onder het genot van een heerlijke kop versgemalen koffie? In ons horecadeel Smakelijk@de Nieuwhof bent u van harte welkom!

 

Smakelijk@deNieuwhof beschikt over twee ruimtes van 50 tot 100 zitplaatsen, een gezellige bar, leestafel en een tv scherm. In de ontmoetingsruimte kunt u een afspraak laten plaats vinden, uitrusten na een sportactiviteit, pauze houden of napraten na een cursus. Het is een centrale plek om samen te komen. Dit alles kan worden voorzien van een lunchgerecht, hapje of drankje van onze kaart. Bij mooi weer kunt u op het aangrenzende terras terecht.

 

 

Wij bieden tevens diverse horeca arrangementen om uw bijeenkomst compleet te maken.

Wat is er gezelliger dan na een productieve vergadering, workshop of cursus af te sluiten in een informele omgeving onder het genot van een hapje en een drankje? Wanneer u bij ons uw ruimte heeft gereserveerd kunt u voor een aantrekkelijke prijs een koffie/thee arrangement, high tea, lunch of diner buffet bestellen. Een buffet zorgt ervoor dat gasten elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer, zodat zij kunnen genieten van de aanwezige versnaperingen, terwijl ze rondlopen en bijpraten. Informeer naar de diverse lunch- en dinermogelijkheden.

 

 

 

 

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie - voedselintolerantie. Sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken aan onze bediening.