• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Timo Riphagen genomineerd voor het Lokaal Compliment!

Timo Riphagen genomineerd voor het Lokaal Compliment! Stichting Kulturhus Westervoort feliciteert alle genomineerde vrijwilligers met de nominatie voor het Lokaal Compliment. Extra speciaal is dat Timo Riphagen, co√∂rdinator Beweegteam ook met zijn vrijwilligers is ge... Lees meer »

Beperkte horecavoorziening op maandag

M.i.v. januari is er geen ondersteuning in de horeca op de maandagavonden, tenzij in overleg. Natuurlijk is het nog wel mogelijk ruimtes te huren op de maandagavond. Lees meer »

Meer bewegen voor ouderen

Meer bewegen voor ouderen (MBVO) Dat bewegen goed voor je is is algemeen bekend. Voor ouderen is het extra belangrijk. Elke woensdag kunnen ze terecht bij Meer bewegen voor ouderen. Er wordt gewandeld, maar er is ook wel eens een activiteit in de gymzaal. Lees meer »

Er kan nog meer bij!

Er kan nog meer bij! Er is nog plaats genoeg voor bordspelliefhebbers om aan te schuiven, tijdens de bordspelavonden in Kulturhus de Nieuwhof. Elke eerste en derde donderdagavond van de maand kan iedereen vanaf 19.00 binnenlopen om bordspellen te komen spelen. Lees meer »

Bordspellenavond

Tijd: 19.00- 22.30 uur Vanaf 19 september starten wij weer met een bordspellenavond. Inloop vanaf 19.00, einde rond 22.30. Aanschuiven kan te allen tijde.Leeftijd is 18+ Iedereen kent de oude generatie bordspellen, zoals Monopoly, Risk en Levensweg. Lees meer »