• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Inleveren mozaïek"houtjes"

Zoals u misschien al gezien hebt is men al begonnen met het plaatsen van mozaïekhoutjes op het bord waarop de coronaregels staan. (Dit bord staat vanaf de brug gezien vlak voor Huis Ter West) Er zijn al veel houtjes ingeleverd en ze zijn bezig met het voorbereidende... Lees meer »

Westervoort “op eigen HOUTje”

Stichting Kulturhus Westervoort (SKW) presenteert Westervoort “op eigen HOUTje” Samen met de inwoners van Westervoort gaan we zichtbaar de Corona maatregelen op symbolische wijze laten verdwijnen. Wat overblijft is een kunstwerk gemaakt door de inwoners van Westervoo... Lees meer »

Veel gestelde vragen i.v.m corona

Veel gestelde vragen rondom Corona: Vergaderen en activiteiten Ik heb een ruimte gereserveerd, maar de vergadering/activiteit is vanwege Corona geannuleerd. Wat betekent dit? Als de activiteit niet heeft plaatsgevonden en de ruimte is niet benut, dan wordt dit niet i... Lees meer »

Sluiting Kulturhus de Nieuwhof t.g.v. maatregelen corona

Stichting Kulturhus Westervoort sluit zowel Locatie de Nieuwhof als Creon vanaf heden . Dit betekent dat alle door SKW verzorgde activiteiten niet doorgaan. Jongerencoaching gaat wel door als het individuele trajecten betreft. Lees meer »

maaltijdservice scalabor

Let op: Dit bericht wordt iedere keer aangepast i.v.m. de nieuwe maaltijden Met de maaltijdservice van scalabor eet je smaakvolle verse maaltijden. 2 keer per week koken de koks van scalabor een heerlijke maaltijd voor u. Lees meer »