• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Veel gestelde vragen i.v.m corona

Veel gestelde vragen rondom Corona:

 

Vergaderen en activiteiten

 

Ik heb een ruimte gereserveerd, maar de vergadering/activiteit is vanwege Corona geannuleerd. Wat betekent dit?

Als de activiteit niet heeft plaatsgevonden en de ruimte is niet benut, dan wordt dit

niet in rekening gebracht.

 

Gebruik van de sportaccommodatie

 

Wanneer gaat de sportaccommodatie weer open?

We hanteren hierbij de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en de gemeente Westervoort. We zijn in ieder geval tot en met 28 april gesloten. Houd deze site en Facebook in de gaten.

 

Hoe staat het met de sportactiviteiten van verenigingen?

In verband met de sluiting van onze accommodaties is het voor verenigingen helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze accommodaties.

 

Ik ben een vaste huurder van de sportaccommodatie. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?
Op het moment dat de overheid aangeeft dat er weer gesport mag worden in onze sportaccommodaties ben je weer van harte welkom. De vanwege het coronavirus niet gebruikte sporturen en de huur van sportaccommodatie zullen we voorlopig niet factureren. Voor sportverenigingen wordt de huur opgeschort, totdat er duidelijkheid is over de compensatieregelingen. Indien sportverenigingen in aanmerking komen voor een compensatie, dan zal de facturering achteraf plaatsvinden.

 

Ik heb eenmalig de sportaccommodatie gehuurd, maar kon hier geen gebruik van maken. Wat betekent dit voor mij?
Ons uitgangspunt is dat je niet betaalt voor niet gebruikte sporturen. Als er weer gesport mag worden kunnen we samen kijken naar een andere datum als dat een wens mocht zijn.

 

Ik heb de sportaccommodatie gereserveerd tussen nu en 28 april voor een eenmalige activiteit. Kan ik deze nu annuleren of verplaatsen? Wat zijn hiervan de consequenties?
Reserveringen die niet door kunnen gaan omdat onze accommodaties gesloten zijn worden door ons kosteloos geannuleerd. Wel kijken we natuurlijk graag samen met je naar een vervangende datum.

 

Naar het overzicht