• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Tribuut aan Bob Dylan 11 oktober 2019

 

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Toegangsprijs € 7,50

Concert vindt plaats in Kulturhus de Nieuwhof

rivierweg 1 te Westervoort

Van te voren opgeven en betalen bij de Nieuwhof.

Dit evenement gaat alleen door bij voldoende deelname!!!!

 

De band 60s Dylan, Frans Assink (zang, gitaar, mondharmonica), Bart Eugelink (gitaar, klarinetten, low whistle , trekzak, cajon) en Martin Eugelink (zang, bas) brengt een tribuut aan Bob Dylan.
In het begin van de roerige jaren zestig kan Bob Dylan als geen ander de gevoelens van zijn generatie verwoorden. In 1961 vertrekt Bob Dylan naar New York. Daar groeit hij in amper drie jaar tijd uit van een 19 jarige vagebond tot een pop idool. Alle liedjes die 60s Dylan speelt en zingt komen uit de akoestische beginperiode van Dylan’s carrière, 1962, '63 en '64. Om te snappen waarom Dylan zo snel faam verwierf, moeten we de tijdgeest waarin hij de liedjes schreef kennen. Een tijd van rassenrellen, van de koude oorlog en van werkloosheid. 60s Dylan vertelt over het Amerika van ’62, ‘63 en ‘64 en het effect ervan op de jonge Dylan.
De muziek, ondersteund met authentieke filmbeelden, creëert een prachtig tijdsbeeld van de jonge Dylan en het Amerika van de beginjaren zestig. Voor het publiek veel momenten van herkenning maar ook verrassende eye-openers.

Naar het overzicht