• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Kindervakantieweek uitgesteld naar Herfstvakantie     

Kindervakantieweek uitgesteld naar Herfstvakantie     

 

De kindervakantieweek doen we samen! Sinds een paar jaar wordt onder coördinatie van Jongerencentrum Creon door verschillende verenigingen en andere (maatschappelijke) organisaties in Westervoort leuke activiteiten en één of meerdere overnachtingen voor kinderen laagdrempelig aangeboden. Zodat alle kids, maar zeker ook de kinderen die niet met het eigen gezin op vakantie gaan, een leuke vakantieweek kunnen hebben.

Om dit te organiseren is hulp nodig, veel hulp. Van vrijwilligers, maar zeker ook van de verenigingen en andere (maatschappelijke) organisaties in Westervoort, middels het aanbieden en begeleiden van activiteiten.

 

Voor de geplande kindervakantie week (12 t/m 16 augustus) is er helaas veel te weinig aanbod. En dat betekent dat de vaste krachten en vrijwilligers van Creon en het beweegteam bijna alles zelf zouden moeten organiseren. Dat gaat niet, zeker niet nu we in de zomervakantie beroepskrachten missen.

 

Daarom hebben we in goed overleg (ook met gemeente Westervoort) besloten om de kindervakantieweek uit te stellen naar de herfstvakantie (14 t/m 18 oktober). Hopelijk kunnen de verenigingen en andere (maatschappelijke) organisaties in Westervoort dan weer leuke activiteiten aanbieden en kunnen we er gezamenlijk een spetterende kindervakantieweek van maken!

 

Twee maanden wachten, we snappen dat het een opgaaf is, zeker als je je er op verheugd hebt. Maar zet de data vast in je agenda en weet dat wij er samen wat moois van gaan maken!

Het is uitstel, geen afstel!

 

Mocht je graag willen helpen tijdens de kindervakantieweek of bij de voorbereidingen daarvan óf wil je met je organisatie een activiteit verzorgen, dan horen we dat graag. Je kan dan contact opnemen met Steef Patlak, steef@kulturhuswestervoort.nl. Vele handen maken licht werk!!

 

 

Naar het overzicht