• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Er kan nog meer bij!

 

Er kan nog meer bij!

Er is nog plaats genoeg voor bordspelliefhebbers om aan te schuiven, tijdens de bordspelavonden in Kulturhus de Nieuwhof. Elke eerste en derde donderdagavond van de maand kan iedereen vanaf 19.00 binnenlopen om bordspellen te komen spelen. Ook als je uit Duiven, Loo, Groessen of Zevenaar komt, ben je van harte welkom!

‘Ben jij gek op spelletjes doen, maar je huisgenoten niet? Laat ze deze avond lekker alleen met hun tv, tablet of ander beeldscherm en kom dan in De Nieuwhof bordspelletjes spelen met mede enthousiastelingen die er ook zo over denken! Wij zorgen voor spellen, maar als je thuis een leuk spel hebt neem dat gerust mee’, aldus de initiatiefnemers van deze avond.

Sinds eind 2018 zijn Theo en Edith Kasteel uit Westervoort in samenwerking met de Kulturhus de Nieuwhof een bordspelavond gestart in Westervoort. ‘Leuk en ontspannend’, ‘Je leert nieuwe mensen kennen’ en ‘Eindelijk kan ik mijn eigen spel spelen’ zijn enkele meningen van de vaste bordspelliefhebbers.

Ongedwongen en in een gezellige sfeer samen een bordspel spelen zoals Carcassonne, Dominion, Keezborden, Kolonisten van Catan, The River en nog veel meer. Ook nieuwe expert spellen zijn van harte welkom, dit kan allemaal tijdens deze avond

De avonden worden door ongeveer 8 vaste spelers bezocht. Er kunnen nog echt meer bordspelliefhebbes bij! De toegang is gratis en vooraf opgeven is niet nodig. De inloop is vanaf 19.00 uur en de spelavond eindigt rond 22.30. Consumpties zijn verkrijgbaar aan de bar.

Binnenkort wordt ook een spellendag georganiseerd in de Nieuwhof, houd voor meer informatie de website of facebook in de gaten!

Elke 1e en 3e donderdag van de maand vanaf 19.00 uur (behalve Sinterklaasavond) wordt er in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort een bordspellenavond georganiseerd . Voor meer informatie: 026-3113498 of programmaraad@kulturhuswestervoort.nl of

Naar het overzicht