• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Extra drukte met parkeren

Op 30 januari vindt er een bijeenkomst plaats van het longpunt. Aangezien er mensen komen die niet ver kunnen lopen verzoeken we de vaste huurders en medewerkers van de Nieuwhof elders te parkeren. U kunt uw auto het beste parkeren voor De Rozet, jongerencentrum Creo... Lees meer »

Jongeren in Westervoort actief voor de maatschappelijke diensttijd

Vrijwilligerswerk, daar word je meer wereldburger van’ Irene LapajianFollowJan 16Op donderdagmiddag stap ik het Kulturhus in Westervoort binnen waar het jongerenteam in het kader van de maatschappelijke diensttijd Jong & Meer haar tweede vergadering heeft. A Lees meer »

Het Filmhuus met de film The Bookshop

Film ´The Bookshop´ Woensdag 13 februari is bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de film ´The Bookshop´ te zien. Deze verfilming van Penelope Fitzgerald’s roman gaat over weduwe Florence die haar leven weer oppakt door een boekwinkel te openen. Om 19 Lees meer »

Wijziging prijzen door verhoging BTW

Door de verhoging van de BTW van 6 naar 9 % zijn ook wij genoodzaakt de prijzen aan te passen van activiteiten. Ook de horecaprijzen worden aangepast. Voor het eetcafé en de aanschuiftafel betaalt u vanaf nu € 6,70 Als u deel neemt aan een kookworkshop gaat u € 13,00... Lees meer »

14 JANUARI BASISCURSUS FOTOGRAFIE BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT

BASISCURSUS FOTOGRAFIE BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT Op maandagavond 14 januari, 20.00-22.00 uur, start de Kreatieve Kring Westervoort met een basiscursus fotografie. De cursus bestaat uit 6 lessen, waarvan 4 maandagavonden (theorie) en 2 zaterdagochtenden (praktij... Lees meer »