• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Zet Westervoort op de kaart

OPROEP voor Westervoortse verenigingen en maatschappelijke organisaties. Naast deelnemen aan Rabo-clubsupport biedt Stichting Kulturhus Westervoort met het project Zet Westervoort op de kaart Westervoortse verenigingen en maatschappelijke organisaties gratis kwartets... Lees meer »

Bordspellenavond start op vrijdag 28 augustus

Tijd: 19.00- 22.30 uur Let op .:De bordspellenavond is verplaatst naar de vrijdagavond. Iedere vrijdag in de oneven weken kunt u weer terecht voor een gezellige borspellenavond. Edith en Theo kasteel verwelkomen u weer met een aantal leuke spellen. Lees meer »

gebruik ruimtes alleen op afspraak

T.g.v. de coronamaatregelen is verhuur en gebruik van ruimte alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact op via gebruik@kulturhuswestervoort.nl Jongerencoaching gaat wel door als het individuele trajecten betreft. Lees meer »

Inleveren mozaïek"houtjes"

Zoals u misschien al gezien hebt is men al begonnen met het plaatsen van mozaïekhoutjes op het bord waarop de coronaregels staan. (Dit bord staat vanaf de brug gezien vlak voor Huis Ter West) Er zijn al veel houtjes ingeleverd en ze zijn bezig met het voorbereidende... Lees meer »

Westervoort “op eigen HOUTje”

Stichting Kulturhus Westervoort (SKW) presenteert Westervoort “op eigen HOUTje” Samen met de inwoners van Westervoort gaan we zichtbaar de Corona maatregelen op symbolische wijze laten verdwijnen. Wat overblijft is een kunstwerk gemaakt door de inwoners van Westervoo... Lees meer »