• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Door strengere maatregelen COVID, beperkte mogelijkheden Nieuwhof

In verband met de strengere maatregelen rondom COVID-19 zijn wij genoodzaakt om de activiteiten die binnen de Nieuwhof plaatsvinden grotendeels stil te leggen. Dit geldt voor o.a.Bingo, linedance, de activiteiten van de Kreatieve Kring, zaalverhuur, VIN, Eetcafé , aa... Lees meer »

Kwetsbare groepen voorrang bij griepprik

Kwetsbare groepen krijgen voorrang bij griepprik in Westervoort: ‘Ik kan niet beloven dat we voldoende vaccins hebben’ WESTERVOORT - In Westervoort beginnen vandaag de griepprikdagen van huisartsenpraktijk Rozet. Maa Lees meer »

Zet Westervoort op de kaart

OPROEP voor Westervoortse verenigingen en maatschappelijke organisaties. Naast deelnemen aan Rabo-clubsupport biedt Stichting Kulturhus Westervoort met het project Zet Westervoort op de kaart Westervoortse verenigingen en maatschappelijke organisaties gratis kwartets... Lees meer »

gebruik ruimtes alleen op afspraak

T.g.v. de coronamaatregelen is verhuur en gebruik van ruimte alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact op via gebruik@kulturhuswestervoort.nl Jongerencoaching gaat wel door als het individuele trajecten betreft. Lees meer »

Inleveren mozaïek"houtjes"

Zoals u misschien al gezien hebt is men al begonnen met het plaatsen van mozaïekhoutjes op het bord waarop de coronaregels staan. (Dit bord staat vanaf de brug gezien vlak voor Huis Ter West) Er zijn al veel houtjes ingeleverd en ze zijn bezig met het voorbereidende... Lees meer »