• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Tribuut aan Bob Dylan 11 oktober 2019

Tijd: 20.00 - 22.00 uur Toegangsprijs € 7,50 Concert vindt plaats in Kulturhus de Nieuwhof rivierweg 1 te Westervoort Van te voren opgeven en betalen bij de Nieuwhof. Dit evenement gaat alleen door bij voldoende deelname!!!! D Lees meer »

CURSUS FOTOGRAFIE GEVORDERDEN BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT

CURSUS FOTOGRAFIE GEVORDERDEN BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT Op maandagavond 1 april start de Kreatieve Kring met een cursus fotografie voor gevorderden. Waar in de basiscursus de techniek centraal staat, staat bij deze cursus juist het beeld centraal. Lees meer »

WORKSHOP “HUNDERTWASSER” BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT

WORKSHOP “HUNDERTWASSER” BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT Laat u meeslepen in de wondere wereld van Friedrich Hundertwasser! Wie schildert er mee in de stijl van deze zeer bevlogen kunstenaar/architect (1928-2000) uit Wenen? De Lees meer »

Vrijwilligers gevraagd voor het eetcafé

Elke eerste dinsdag van de maand vindt in Kulturhus de Nieuwhof het eetcafé plaats. We serveren dan een heerlijke Indische maaltijd. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om hierbij te helpen. Het gaat hier om diverse werkzaamheden zoals:h Lees meer »

Jongeren in Westervoort actief voor de maatschappelijke diensttijd

Vrijwilligerswerk, daar word je meer wereldburger van Irene LapajianJan 16 Op donderdagmiddag stap ik het Kulturhus in Westervoort binnen waar het jongerenteam in het kader van de maatschappelijke diensttijd Jong & Meer haar tweede vergadering heeft. Lees meer »