• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

60s Dylan tribuut concert in de Nieuwhof!

Aanvang 20.00u 60s Dylan tribuut concert in de Nieuwhof! Op vrijdagavond 11 oktober komt de band 60s Dylan een tribuut brengen aan Bob Dylan in de Nieuwhof. Aanvang is 20.00u. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur inclusief een pauze. Lees meer »

27 september tijd voor gezelligheid

In Westervoort is er op de vrijdag voor Burendag ook de mogelijkheid tot gezelligheid en een spelletje Heeft u vrijdag 27 september 2019, de dag voor burendag, zin in gezelligheid, een kopje thee/koffie en een spelletje? Lees meer »

Bordspellenavond

Tijd: 19.00- 22.30 uur Vanaf 19 september starten wij weer met een bordspellenavond. Inloop vanaf 19.00, einde rond 22.30. Aanschuiven kan te allen tijde.Leeftijd is 18+ Iedereen kent de oude generatie bordspellen, zoals Monopoly, Risk en Levensweg. Lees meer »

Basiscursus fotografie

BASISCURSUS FOTOGRAFIE BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT Op maandagavond 16 september a.s., 20.00-22.00 uur, start de Kreatieve Kring Westervoort met een basiscursus fotografie. De cursus bestaat uit 6 lessen, waarvan 4 maandagavonden (theorie) en 2 zaterdagochtenden (... Lees meer »

cursus beeldhouwen of boetseren

BEELDHOUWEN/BOETSEREN BIJ KREATIEVE KRING WESTERVOORT Is een cursus beeldhouwen of boetseren iets voor u? Dan bent u bij de Kreatieve Kring aan het juiste adres! Wij bieden een combinatiecursus beeldhouwen/boetseren aan, waarbij u zelf kunt kiezen uit een van beide t... Lees meer »