• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Tijdens voorjaarsvakantie beperkte openingstijden

Van zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart is de Nieuwhof activiteitgebonden geopend. Indien er geen activiteiten zijn is de hoofdingang gesloten. U kunt net als de vaste huurders gebruik maken van de zijingang. Lees meer »

maaltijdservice scalabor

Met de maaltijdservice van scalabor eet je smaakvolle verse maaltijden. 1 keer per week koken de koks van scalabor een heerlijke maaltijd voor u. Voor slechts € 5,50 kunt u op donderdag bestellen en aangeven of u de maaltijd een week later in de Nieuwhof wilt eten of... Lees meer »

Voorlopig geen inloop Hulp bij gebruik Ipad, tablet en smartphone

Momenteel is het niet mogelijk gebruik te maken van onze gratis inloop voor hulp bij gebruik van tablet , I-phone en smarphone. Wij hopen dit binnenkort weer aan te kunnen bieden. Lees meer »

Openingstijden van de Nieuwhof

Normaliter is de Nieuwhof geopend van 9.00 - 23.00 uur. Hierop zijn enkele uitzonderingen. Op maandagavond zijn er geen horecavoorzieningen in de Nieuwhof. Dit is vanaf 17.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Nieuwhof alleen geopend voor activiteiten in overleg. Lees meer »

reserveer eenvoudig online

Kulturhus de Nieuwhof biedt talrijke mogelijkheden als het gaat om gebruik van een ruimte. Zowel maatschappelijke als commerciële partijen kunnen bij ons terecht voor gebruik van ruimtes van klein tot groot. Lees meer »