• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Kindervakantieweek

Jongerencentrum Creon organiseert ook dit jaar in de laatste week van de zomervakantie de Kindervakantieweek voor groep 5 t/m 8. Dit zal zijn op 18-19-20 en 21 augustus Er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen. Lees meer »

Zet Westervoort op de kaart

Jongens en Meisjes,Het is zover! Wij gaan starten met 'Zet Westervoort op de kaart'. Een leuk creatief avontuur waar wij samen met jullie een kaart/kwartetspel gaan ontwerpen over Westervoort. Onder begeleiding van een super enthousiaste en professionele fotografe ui... Lees meer »

Zomerchallenge voor en door jongeren van Westervoort

Het is bijna zover jullie zomervakantie komt eraan! Maar wat moet je nu doen? Je kunt niet op vakantie, er zijn geen evenementen en wekenlang hetzelfde rondje wandelen is ook niet zo prettig. Daarom organiseren wij, Stichting Kulturhus Westervoort, van 13 juli tot en... Lees meer »

Zomersluiting

Tijdens de zomersluiting is de hoofdingang gesloten. Dat is van 13 juli t/m 23 augustus Via de zij-ingang zijn de partijen die in het pand zitten bereikbaar gedurende hun openingstijden. Wij wensen u een fijne vakantie en hopen u na de zomerstop weer te mogen begroeten. Lees meer »

Activiteiten Nieuwhof pas weer na de zomerstop

M.i.v. maandag 22 juni is de hoofdingang van de Nieuwhof geopend van 9.00-12.00 uur Er is dan ook een gastvrouw aanwezig achter de balie. We hebben overwogen in juli het eetcafĂ© en aanschuiftafel weer aan te bieden. Lees meer »