• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Voorlichtingsavond veilig internetten voor kinderen

Voorlichtingsavond Veilig internetten voor kinderen.

Tijd: 19.00 - 20.30 uur

Veilig internetten voor kinderen

Ouders uit Westervoort die meer willen weten over hoe hun kind zo veilig mogelijk kan internetten, zijn welkom op donderdag 1 februari 2018 van 19.00 tot 20.30 uur in Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1te Westervoort

Jongerencentrum Creon organiseert in samenwerking met Goed voor elkaar team Westervoort en Iriszorg deze bijeenkomst omdat kinderen op steeds jongere leeftijd in aanraking komen met internet, gamen en social media. 

Opzet voorlichtingsavond

Kinderen groeien al vanaf heel jonge leeftijd op met computers en met internet, games en social media. Hoe zorg je er nou voor dat je kind veilig omgaat met alle mogelijkheden en zich bewust is van de gevaren? Hoe zorg je ervoor dat ze geen foute dingen tegenkomen op het internet? Ouders krijgen ook informatie over wanneer kinderen te veel online zijn/games spelen en leren de signalen herkennen. En het onderwerp cyberpesten komt ook aan de orde.

De interactieve bijeenkomst is voor alle ouders uit Westervoort waarvan het kind al of in de nabije toekomst met het internet te maken heeft, online spelletjes speelt en/of social media gebruikt (bijvoorbeeld facebook, Instagram, Snapchat).

 De bijeenkomst is gratis bij te wonen, aanmelden is niet nodig.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 
Denny Elfring
Coördinator leerbedrijf / jongerenwerk Jongerencentrum Creon
026-3121417 | 06-23171908 | www.jc-creon.nl

Naar het overzicht