• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Speciale decemberavond bij Het Filmhuus: A dog's purpose

Aanvang 19.30 uur.

Woensdag 13 december wordt een extra gezellige decemberavond. Want dan draait Het Filmhuus een hartverwarmende familiefilm op de meest sfeervolle locatie in Westervoort: Huize Vredenburg. De ontvangst is geheel in kerstsfeer! De film ´A dog´s purpose´ gaat over de betekenis van het leven, gezien door de ogen van het meest loyale maatje dat iemand zich maar kan wensen.

 

Over de film

Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting.

Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart … en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.

Familiefilm
Deze comedy-drama is een echte feel good movie over de bijzondere band tussen hond Bailey en zijn baasje Ethan. Regisseur Lasse Hallström is er samen met acteurs Bryce Gheisar, K.J. Apa en Dennis Quaid en dankzij de bewonderenswaardige performances van verschillende trouwe viervoeters in geslaagd een vrij zoete, hartverwarmende familiefilm te maken.

Programma
Om 19.30 is er een bijzonder feestelijk ontvangst in  gezellige kerstsfeer. De hoofdfilm start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze om wat lekkers te drinken. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis.

Tickets
U kunt kaartjes reserveren op www.hetfilmhuus.nl/filmhuus of bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten 5 euro per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.

Voordelige tickets
Wilt u zeker weten dat u bij elke film in 2018 een plekje hebt, koop dan nu een jaarkaart en haal ze alle 10 in huis voor €45,-. Ook leuk om als (kerst)cadeau te geven. Een jaarkaart is te bestellen via www.hetfilmhuus.nl/tickets.

Naar het overzicht