• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Presentatie over verslaving

IVM OPVANG VLUCHTELINGEN VINDT DEZE PLAATS IN CREON, DE ROSMOLEN 27 IN WESTERVOORT

Tijd: 19.00 uur

Donderdag 26 november

Verslaving, wat doet het met jou en je omgeving?

De Beeldbuis organiseert in samenwerking met jongerencentrum Creon een avond over verslaving. Deze avond wordt ondersteund door het "Goed voor Elkaar Team "en vindt plaats in Kulturhus de Nieuwhof. Deze avond vindt plaats op donderdag 26 november en begint om 19.00 uur. November staat in het teken van drugs en deze voorlichtingsavond is bedoeld voor ouders en jongeren. 

Programma

De avond wordt gepresenteerd door Peter Ter Horst, een oud inwoner van Westervoort en ex-verslaafde. Peter werkt nu als ervaringsdeskundige in de verslavingszorg en helpt andere mensen met een verslaving. Peter heeft meegewerkt met het RTL4 programma “Verslaafd” van Peter van der Vorst. Een van de gastsprekers is Lya Young Afat. Zij is familiecoach en is sinds 1993 werkzaam in de verslavingszorg. Ook zij heeft  meegewerkt aan  het programma “Verslaafd” van RTL4 en zij komt een presentatie geven over jeugdervaringen, verslavingsgedrag en levenservaringen. Aansluitend op deze ervaringsverhalen zal de theatergroep “Helder Theater”, verschillende situaties uitspelen. Op een interactieve wijze zullen zij het publiek meenemen in de wereld van verslaving.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Paul Haans van de Beeldbuis of met jongerenwerker Ronald Bruysten.

Paul Haans 

paul@eyevision.nl

06-12521333

of Ronald Bruysten ronald@kulturhuswestervoort.nl

Meer informatie: www.jc-creon.nl www.debeelbuis.tv

 

 

 

Naar het overzicht