• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Kick off Westervoort. "Jongeren op gezond gewicht

 

Westervoort wil dat de jeugd gezond opgroeit. We willen werken aan een gezonde jeugd die opgroeit in een gezonde omgeving met volop kansen voor voldoende bewegen en gezonde voeding. Uitgangspunt is  dat de gezonde keuze de gemakkelijke, leuke en aantrekkelijke keuze is. In dit kader organiseren wij de aanpak “jongeren op gezond gewicht”.  Er is plaats  voor twee keer 12 gezinnen die deelnemen aan het programma. 

Dinsdag 27 oktober organiseert ons sportteam onder leiding van Timo Riphagen 24 uur lang gratis sporten en spelen. Ieder uit Westervoort in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar is op deze dag welkom  van 11.00 tot 11.00 uur. Een gezonde snack, diner en ontbijt is geheel inbegrepen.

Woensdag 28 oktober verwelkomen we TV kok Sandra Ysbrandy.  Zij is al drie jaar te zien als vaste kok in Carlo en Irene’s Life4You op RTL4.  Sinds kort is ze ook te zien in het programma Thuis op zondag van SBS 6. De Nieuwhof nodigt maximaal 24 gezinnen uit om deel te nemen aan een actieve kookworkshop onder haar leiding.

De eerste workshop is van 13.00 – 14.30 uur en de tweede van 15.30 tot 17.00 uur. U kunt zich  tot 19 oktober per mail  aanmelden bij: jasper@kulturhuswestervoort.nl

                  

t.

Naar het overzicht