• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het Filmhuus toont oer-Hollandse film ´Tulipani´

Het filmhuus met de film Tulipani

 

Het filmhuus met de film Tulipani

Het Filmhuus toont oer-Hollandse film ´Tulipani´

 

Woensdag 14 maart draait Het Filmhuus in Huize Vredenburg de film ´Tulipani; liefde, eer en een fiets´. Een bijzondere film over een Hollandse boer die emigreert naar Zuid-Italië. De kaartjes voor dit gezellige avondje uit in Westervoort kunnen alvast worden gereserveerd.

Over de film
‘Tulipani’ is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer Gauke die na de watersnoodramp van 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen. Aan de rand van een klein Italiaans dorpje weet de boer op miraculeuze wijze tulpen te kweken en zo groeit hij uit tot een levende legende. Het Nederlands Film Festival heeft lovende woorden over deze film: ´Tulipani is een oer-Hollandse film met Italiaans temperament. Origineel en sprankelend. Heerlijke, betoverende cinema.’

Nieuw!
Vanaf deze editie is in Huize Vredenburg een ringleiding aanwezig. Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid van de film kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Programma
Om 19.30 is iedereen van harte welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze om even bij te kletsen en wat lekkers te drinken.

Tickets
Kaartjes kunnen gereserveerd worden op www.hetfilmhuus.nl/filmhuus of bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten €5 per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.

Naar het overzicht