• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het filmhuus met de film wonderstruck

Tijd: 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen.

Dit is de laatste filmvoorstelling voor de zomervakantie. In juli en augustus is er geen filmvoorstelling. Regisseur Todd Haynes brengt de kijker terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is gebaseerd op een New York Times bestseller van Brian Selznick. Dit boek gaat over dat we allemaal anders zijn en dat we ons door niets moeten laten weerhouden.

Om 19.30 is iedereen van harte welkom in Huize Vredenburg. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. Er is een ringleiding aanwezig voor slechthorenden met een hoortoestel.

Om zeker te zijn van een plekje wordt het aangeraden kaartjes te reserveren op www.hetfilmhuus.nl/tickets of bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten € 5,- per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.

Naar het overzicht