• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het Filmhuus met de film: Three Billboards outside Ebbing, Missouri

‘Three Billboards outside Ebbing, Missouri’ bij Filmhuus Westervoort

 

Woensdag 14 november toont Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de film ´Three Billboards outside Ebbing, Missouri´: een misdaaddrama dat verlies, woede en (wan)hoop op een duister komische wijze de revue laat passeren. De kaartjes kunnen alvast worden gereserveerd.

Over de film

De moeder van een vermoorde en verkrachte tiener kan het niet verkroppen dat er één jaar na dato nog steeds geen dader is opgepakt en besluit de lokale sheriff onder druk te zetten. Drie reclameborden die al bijna dertig jaar niet meer in gebruik waren staan plots in de schijnwerpers als Mildred Hayes in dikke, zwarte letters probeert haar verdriet een stem te geven: waarom loopt de moordenaar van haar dochter nog vrij rond? Deze vraag laat haar niet los.

Programma
Om 19.30 is iedereen welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Tickets
Om zeker te zijn van een plekje wordt het aangeraden kaartjes te reserveren op www.filmhuuswestervoort.nl/tickets of bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten € 5,- per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.

 

foto: copyright warner bros

 

Naar het overzicht