• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het Filmhuus met de film: The Zookeeper's wife

Het filmhuus

Tijd: 20.00 u.Zaal open vanaf 19.30 u
Prijs: € 5,00 per film, inclusief een kopje koffie of thee.
Kaartjes zijn te koop via de Nieuwhof of online via www.hetfilmhuus.nl

Hou jij wel van een mooie film en heb je zin in een gezellig avondje uit? Kom dan woensdag 8 november naar het filmhuus in Huize Vredenburg. Adres: Klapstraat 112, Westervoort.

Elke tweede woensdagavond van de maand wordt er een arthousefilm vertoond in Huize Vredenburg. De avond zal beginnen om 19.30 uur met een inloop. Om 20.00 uur begint de film.Vanavond speelt de prachtige film The Zookeeper's wife. 

De Poolse Antonia en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de tweede wereldoorlog meer dan 300 joden uit de handen van de nazi's te redden door ze een schuilplaats te bieden in hun dierentuin. "The Zookeeper's wife"vertelt een waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. In 1939, wanneer de nazi's het land zijh binnengevallen, worden Antonia en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zooloog Lutz Heck. In het geheim besluiten de Zabinski's samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonia haar leven en dat van de kinderen op het spel zet.  Drama Speelduur 120 minuten.

 
 
Naar het overzicht