• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

Het filmhuus met de film: Gabriel e a Montanha

Tijd: 19.30 uur

Start film 20.00 uur

Kaartjes zijn te koop via de Nieuwhof en www.filmhuuswestervoort.nl

N.b. Vanaf januari kunt u geen kaartjes meer bestellen via de Nieuwhof. Enkel nog online via t filmhuus

Tijd: 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

 

Woensdag 12 december toont Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de roadmovie ´Gabriel e a montanha´. Braziliaanse filmmaker Felipe Barbosa brengt met deze indrukwekkende film een ode aan zijn schoolvriend Gabriel Buchmann. 

Voordat zijn studie aan de universiteit van start gaat, besluit Gabriel om eerst nog een jaar op wereldreis te gaan. Na 10 maanden komt hij aan in Kenia waar hij diep onder de indruk van het land is. Als hij het continent echt wil gaan ontdekken, verandert zijn manier van reizen. Hij trekt dieper het land in, laat zich leiden door nieuwe vriendschappen en de rauwe emoties die boven komen. Zo bereikt hij de berg Mulanje in Malawi, zijn laatste bestemming.

 

Om 19.30 is iedereen welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

 

Om zeker te zijn van een plekje wordt het aangeraden kaartjes te reserveren op www.filmhuuswestervoort.nl Ze kosten € 5,- per stuk.

Wilt u alvast een voorstukje zien? Kijk bij: https://www.youtube.com/watch?v=1_JVmMVdWzA

Foto: Copyright September Film

 

Naar het overzicht