• Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Facebook

14 juni :De film Dare to be Wild in Het Filmhuus (Huize Vredenburg)

Vanaf 19.30 uur in Huize Vredenburg

 

Woensdag 14 juni kan iedereen weer kijken naar een mooie art house film bij het Filmhuus in Huize Vredenburg in Westervoort. Deze laatste editie voor de zomervakantie wordt extra bijzonder! De organisatie heeft naast de film “Dare to be wild” nog een leuke korte special in petto, maar kan nog niet verklappen wat er gaat gebeuren. Vanaf 19.30 bent u van harte welkom!

 

Inhoud van de film: De beroemde Emma Greenwell en Tom Hughes zijn de hoofdrolspelers van deze film. Dit romantische, avontuurlijke en waargebeurde verhaal van de Ierse tuinierster Mary Reynolds is geproduceerd door Vivienne de Courcey. Mary is de jongste winnares ooit van de beroemde Chelsea Flower Show. Al van jongs af aan voelt Mary zich diep verbonden met de natuur en zij droomt ervan haar talent voor vormgeving te gebruiken om aandacht te vragen voor milieuproblemen. Met haar alternatieve aanpak, een verfrissende blik op de wereld en niets anders dan talent verovert ze de harten van de jury en zelfs van Prince Charles.

 

Op www.hetfilmhuus.nl/filmhuus of bij Kulturhus De Nieuwhof kunnen kaartjes worden gereserveerd. Ze kosten 5 euro per stuk en kunnen uiterlijk dinsdag 13 juni opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.

 

Deze laatste filmavond van dit seizoen sluiten we feestelijk af door te borrelen in eigen tuin van Huize Vredenburg!Hierbij worden heerlijke kaashapjes verzorgd door Fons Slijderink van Slijderink kaas en delicatessen.

Reserveer snel uw kaartje want op is op.

Naar het overzicht